share

OVER Valtra

VALTRA IS DE ENIGE TRACTORFABRIKANT IN DE NOORDELIJKE REGIO

WAAR WIJ VANDAAN KOMEN, ZETTEN WIJ ONZE EIGEN WEGEN UIT

De trekkers van Valtra staan bekend om hun betrouwbaarheid, flexibiliteit, duurzaamheid en Noordelijke wortels. Elke trekker is specifiek ontworpen en aangepast aan de individuele behoeften van de klant om de strengste klimaten te trotseren en de hoogste prestatieniveaus te leveren in de zwaarste werkomstandigheden. 

Vandaag combineren de trekkers van Valtra de historie van het Finse Valmet en het Zweedse Volvo BM. De voorloper van alle Valtra-trekkers werd meer dan honderd jaar geleden onthuld in 1913, toen Munktell het 30-40 model lanceerde. De wortels van het bedrijf gaan terug tot 1832 in Zweden en tot 1951 in Finland.

HET HELE VERHAAL LEZEN

CONTACTINFORMATIE

Wij hopen dat u alle nodige informatie op deze site gevonden heeft. Voor verdere vragen, aarzel niet om contact op te nemen met de Valtra-vertegenwoordiger in uw woongebied. Het public relations-team van Valtra beantwoordt vragen van de pers en de media en organiseert persconferenties en interviews met het Valtra-management.

U kunt ons ook direct bereiken via onze contactinformatiepagina. 

CONTACT MET ONS

NIEUWS EN EVENTS

Lees het laatste Valtra-nieuws en blijf op de hoogte van aanstaande events en testrijden.

MEER LEREN

OPLEIDING BIJ VALTRA

Valtra combineert een lange en indrukwekkende geschiedenis met de geavanceerde technologische expertise van vandaag. Wij zijn een internationaal bedrijf en dit is te zien aan alle aspecten van ons werk. Valtra maakt deel uit van de wereldwijde AGCO Corporation. Dit houdt in dat wij flexibele ontwikkelingskansen en aantrekkelijke loopbaantrajecten bieden binnen ons bedrijf.

VERDER LEZEN