share

OPLEIDINGEN

OPLEIDINGEN

Arto Riimala

Designer

"HET BESTE VAN MIJN BAAN VIND IK ALLE PERSONEN DIE HELPEN BIJ HET CREËREN VAN DEZE INTERNATIONAAL BEKROONDE PRODUCTEN"

VALTRA ALS WERKPLEK

Valtra combineert een lange en indrukwekkende geschiedenis met de geavanceerde technologische expertise van vandaag. Wij zijn een internationaal bedrijf en dit is te zien aan alle aspecten van ons werk. Valtra maakt deel uit van de wereldwijde AGCO Corporation. Dit houdt in dat wij binnen ons bedrijf flexibele ontwikkelingskansen en aantrekkelijke loopbaantrajecten bieden.

Valtra heeft de geest van het doen en krijgt zaken gedaan, waarbij elke medewerker er trots op is om verantwoordelijkheid te dragen voor de kwaliteit van het werk dat hij of zij uitvoert. Valtra heeft bijna 800 medewerkers in Suolahti, Finland, die veel verschillende functies hebben, bijvoorbeeld in O&O, verkoop en marketing, service na verkoop, logistiek, financiën, kwaliteit, inkoop, productie. Bij Valtra zijn wij inderdaad uiterst trots op onze unieke klantendienst, de topkwaliteit van onze producten en de hartstocht waarmee wij onze taken uitvoeren

OPENSTAANDE FUNCTIES BIJ VALTRA EN AGCO

U kunt naar openstaande posities zoeken bij Valtra en wereldwijd binnen AGCO op  https://careers.agcocorp.com/go/Valtra/2578600/. Registreer u op deze pagina om automatisch e-mailberichten te ontvangen als er geschikte banen vrijkomen.

DE MENSEN BIJ VALTRA

Sanna Vaarala

Ik ben bij Valtra begonnen te werken als marketing- en financieel assistent in de service na verkoop, waarna ik ben overgestapt naar Valtra's verkoopteam. Ik werk nu als verkoopontwikkelingsspecialist en mijn taken omvatten de ontwikkeling en uitvoering van onze verkoopontwikkelingsprocessen. Een andere belangrijke taak is het ontwikkelen van verkoopmanagementtools en verkoopondersteuning in het algemeen. Ik ben ook betrokken bij het voortdurende digitaliseringsontwikkelingsprogramma van Valtra.

Het beste van Valtra is zijn wereldwijde omvang en de diverse taken die het bedrijf biedt. Ik ben betrokken bij de snel veranderende wereld van verkoop- en verkoopontwikkeling. Ik vind vooral de verkoopondersteuning leuk om deze activiteiten verder uit te breiden; ik vind het heerlijk om het totaalbeeld te zien en nieuwe manieren van de uitvoering te ontdekken.

De mensen bij Valtra zijn vriendelijk en spontaan en zorgen ervoor dat ik me echt thuisvoel. Op elke afdeling waar ik gewerkt heb, heerste er echt een houding van "we gaan het maken". Bij Valtra heb ik me nooit alleen of verlaten gevoeld. 

ARTO RIIMALA

Vroeger werkte ik in Helsinki bij een O&O-adviesbureau, waar ik o.a. hielp bij het ontwerpen van bosbouwmachines. Ik vond het werk met grote machines heel interessant, vooral omdat er zoveel potentieel bestond voor de verdere ontwikkeling. Vervolgens heb ik gesolliciteerd naar een baan bij het technisch centrum van Valtra die ik ook gekregen heb.

In het begin was ik actief met industriële ontwerpbezigheden: ideevormingen, 3D-modellen en modelbouw. Vandaag houd ik me voornamelijk bezig met de cabine-ergonomie: ik ontwerp fysieke en digitale gebruikersinterfaces en breng de gebruikerservaring in beeld en ontwikkel deze.

In mijn baan ben ik betrokken bij het productontwikkelingsproces van begin tot eind en kan ik zien hoe er nieuwe trekkers worden gecreëerd van het ontwerp tot het eindproduct. Mijn werk vereist dat ik constant op de hoogte ben van de nieuwste snufjes, waardoor mijn geest actief blijft. Maar het beste van mijn baan vind ik alle personen die helpen bij het creëren van deze internationaal bekroonde producten.