share

THE BOSS IS HIER

De S Serie 6de generatie

Meer info

Dé Valtra tractoren

Ontdek ze nu

BELANGRIJKE UPGRADES VOOR DE A-N & T-SERIE TRACTOREN

Valtra bestaat 70 jaar, maar we zijn nog maar net aan onze reis begonnen. Ons idee voor een feest? Ervoor zorgen dat jij de beste tractorervaring krijgt. Dat is ons doel.

Onze awardwinnende A,N & T-serie tractoren hebben een flinke verbetering ondergaan die het werk simpeler moeten maken. Ontdek onze nieuwe machines!  

EXCLUSIEVE 70 JAAR T-SERIE EDITIE

Om het 70-jarige bestaan te vieren hebben we een Valtra T-serie ontworpen in metallic rood. De meest krachtige kleur die we al generaties lang gebruiken. Nu beschikbaar in de 5e generatie.

BESTEL DIE VAN JOU VOOR ZE WEG ZIJN!

Productlancering event

Heb je het lanceringsevent gemist? Of je wil je hem nog een keer zien? Dat kan. Bekijk hem hier!

BEKIJK HET LANCERINGSEVENT

Nieuws

PRIMEUR VALTRA S6 AGRIBEX

U bent van harte uitgenodigd om met eigen ogen ‘The Boss’ van dichtbij te komen aanschouwen.

Natuurlijk vind u op de Valtra stand ook modellen uit de A-, G-, N-, T- en Q-series, allen uitgerust met Unlimited opties.

Lees verder

Tien jaar klantspecifieke tractoren gemaakt in Finland

Een kijkje in de studio van Valtra Unlimited

Dit jaar viert Valtra Unlimited haar tienjarig bestaan als leverancier van klantspecifieke tractoroplossingen voor de landbouw, luchtvaart, bosbouw, gemeentes en andere gespecialiseerde sectoren.

Lees meer

KOM EN ONTDEK DE NIEUWE Q-SERIES op Agriflanders van 12 tot 15 januari 2023.

De Q-Serie is een droom voor de bestuurder en een genot om mee te werken. Het biedt de perfecte combinatie van kracht, gemak, precisie en prestaties voor meer efficiëntie en rendement. De Q-serie is een Qwaliteitstrekker met een grote Q.

Tot ziens! 

GEEN AGRIBEX

De 5de generatie van Valtra zal niet aanwezig zijn op Agribex! Wegens de huidige gezondheidssituatie heeft de Agribex-organisatie besloten de editie van 2021 te annuleren.

Maar Valtra blijft uitpakken! Hou onze pagina in de gaten!

Valtra SmartTouch

De bekroonde, multifunctionele Valtra SmartTouch-armsteun en gebruikersinterface leggen de lat nog hoger wat bruikbaarheid betreft.  Hij is intuïtiever dan uw smartphone.

Er is veel aandacht besteed aan ergonomie, gebruikerscomfort, eenvoudige hantering en duidelijkheid. Alle knoppen van de armsteun hebben een logische opstelling. De toegang tot de instellingen wordt gemakkelijk door slechts tweemaal te tappen of te vegen en alle technologie is geïntegreerd in het nieuwe ergonomische formaat.

Valtra’s nieuwe armsteun en gebruikersinterface SmartTouch hebben de RedDot 2017 en iF Design 2018 prijzen gewonnen, beide de meest prestigieuze prijzen ter wereld.

LEES MEER

Valtra Unlimited

Valtra Unlimited is een compleet nieuwe manier om uw eigen individuele trekker te specificeren. Alles wat u wilt, volgens u wensen.

In welke omstandigheden en voor welke taken u uw tractor ook gebruikt, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen. Bij de bestelling van uw trekker krijgt u hem kant en klaar uitgerust van de fabriek voor alle functies die u wenst.

LEES MEER

NIEUWS EN EVENEMENTEN

Valtra en Elisa introduceren een op afstand bediende tractor

Valtra en Elisa hebben hun krachten gebundeld om een 5G-oplossing te innoveren die het mogelijk maakt een trekker op afstand te bedienen met het 5G-netwerk en een 360-camera. De oplossing is de eerste in zijn soort ter wereld.

In maart onthulden Valtra en Elisa een op afstand bediende tractor die gebruik maakt van de nieuwe generatie 5G-netwerktechnologie. De samenwerking was te zien tijdens het openingsevenement van de Elisa 5G Showroom in Helsinki, Finland. 

Lees meer

NESTE MY RENEWABLE DIESEL

Concrete stappen naar een schonere toekomst. Valtra is de eerste fabriek van trekkers ter wereld die Neste MY hernieuwbare diesel gebruikt als brandstof voor de opstart van alle nieuwe trekkers. Daarom wordt elk jaar 700.000 liter fossiele dieselbrandstof vervangen door 100 procent hernieuwbare brandstof.

LEES MEER

ONLINE KLANTMAGAZINE

Het online magazine Valtra Team bevat het laatste nieuws en informatie over nieuwe producten, beoordelingen van klanten en nog veel meer.

Nu beschikbaar!

NU LEZEN

VALTRA COLLECTION

VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA