share
Close
Zoek
Valtra 2021 Product launch front page hero image full 5th generation tractors fleet model range

Valtra Pakt Uit

Bekijk de 5e generatie bij de dealer!

BEKIJK DE TOURDATA

Nieuwe Valtra G-serie

Experience the simplicity of genius

Lees meer Lancering

BELANGRIJKE UPGRADES VOOR DE A-N & T-SERIE TRACTOREN

Valtra bestaat 70 jaar, maar we zijn nog maar net aan onze reis begonnen. Ons idee voor een feest? Ervoor zorgen dat jij de beste tractorervaring krijgt. Dat is ons doel.

Onze awardwinnende A,N & T-serie tractoren hebben een flinke verbetering ondergaan die het werk simpeler moeten maken. Ontdek onze nieuwe machines!  

EXCLUSIEVE 70 JAAR T-SERIE EDITIE

Om het 70-jarige bestaan te vieren hebben we een Valtra T-serie ontworpen in metallic rood. De meest krachtige kleur die we al generaties lang gebruiken. Nu beschikbaar in de 5e generatie.

BESTEL DIE VAN JOU VOOR ZE WEG ZIJN!

Productlancering event

Heb je het lanceringsevent gemist? Of je wil je hem nog een keer zien? Dat kan. Bekijk hem hier!

BEKIJK HET LANCERINGSEVENT

Nieuws

VALTRA PAKT (alweer) UIT!

Valtra en zijn nieuwe 5de generatie tractoren staan voor u klaar op Agribex van 8 tot 12 december!

Dit is nog een mooie gelegenheid om de 70ste verjaardag van Valtra samen te vieren en van de speciale verjaardagsacties te profiteren!

Wanneer
Zaterdag 25 & zondag 26 september 2021

Openingsuren
Van 10.00u tot 18.00u

Waar
Brussels Expo - Agribex Tentoonstelling - Hal 6 stand 6101

🤞 Laten we hopen dat de beurs kan plaatsvinden volgens de huidige sanitaire maatregelen!

Valtra SmartTouch

De bekroonde, multifunctionele Valtra SmartTouch-armsteun en gebruikersinterface leggen de lat nog hoger wat bruikbaarheid betreft.  Hij is intuïtiever dan uw smartphone.

Er is veel aandacht besteed aan ergonomie, gebruikerscomfort, eenvoudige hantering en duidelijkheid. Alle knoppen van de armsteun hebben een logische opstelling. De toegang tot de instellingen wordt gemakkelijk door slechts tweemaal te tappen of te vegen en alle technologie is geïntegreerd in het nieuwe ergonomische formaat.

Valtra’s nieuwe armsteun en gebruikersinterface SmartTouch hebben de RedDot 2017 en iF Design 2018 prijzen gewonnen, beide de meest prestigieuze prijzen ter wereld.

LEES MEER

Valtra Unlimited

Valtra Unlimited is een compleet nieuwe manier om uw eigen individuele trekker te specificeren. Alles wat u wilt, volgens u wensen.

In welke omstandigheden en voor welke taken u uw tractor ook gebruikt, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen. Bij de bestelling van uw trekker krijgt u hem kant en klaar uitgerust van de fabriek voor alle functies die u wenst.

LEES MEER

NIEUWS EN EVENEMENTEN

Valtra en Elisa introduceren een op afstand bediende tractor

Valtra en Elisa hebben hun krachten gebundeld om een 5G-oplossing te innoveren die het mogelijk maakt een trekker op afstand te bedienen met het 5G-netwerk en een 360-camera. De oplossing is de eerste in zijn soort ter wereld.

In maart onthulden Valtra en Elisa een op afstand bediende tractor die gebruik maakt van de nieuwe generatie 5G-netwerktechnologie. De samenwerking was te zien tijdens het openingsevenement van de Elisa 5G Showroom in Helsinki, Finland. 

Lees meer

NESTE MY RENEWABLE DIESEL

Concrete stappen naar een schonere toekomst. Valtra is de eerste fabriek van trekkers ter wereld die Neste MY hernieuwbare diesel gebruikt als brandstof voor de opstart van alle nieuwe trekkers. Daarom wordt elk jaar 700.000 liter fossiele dieselbrandstof vervangen door 100 procent hernieuwbare brandstof.

LEES MEER

ONLINE KLANTMAGAZINE

Het online magazine Valtra Team bevat het laatste nieuws en informatie over nieuwe producten, beoordelingen van klanten en nog veel meer.

Nu beschikbaar!

NU LEZEN

VALTRA COLLECTION

VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA