share

TECHNOLOGISCHE OPLOSSINGEN

Meer productiviteit en winst met slimme agrarische technologieën

Valtra-technologie-oplossingen zijn ontwikkeld om u het leven makkelijker te maken. Spring in de cabine van de tractor en met slechts een druk op een knop kunt u saaie handmatige taken automatiseren en uren besparen, zowel in de cabine als na het werk. Verken onze technologische oplossingen en neem de volledige controle over uw tractor. Deze technologieën kunnen in onze tractors uit de N, T & S series worden ingebouwd.

Wilt u meer informatie over slimme landbouw?

SmartTouch - EENVOUDIGER DAN UW SMARTPHONE

Til uw tractor naar het volgende niveau met de Valtra SmartTouch armsteun. Beheer al onze functies voor slimme landbouw met behulp van het 9-inch touchscreen, de intelligente veelzijdige rijhendel en de hydraulische joystick. SmartTouch maakt uw leven direct gemakkelijker door middel van de extreem gebruikersvriendelijke interface. 

MEER INFORMATIE

Valtra Guide

Laat het sturen aan uw tractor over

Krijg uw werk af in de meest uitdagende omstandigheden met onze Valtra-Guide besturingsoplossing. Valtra-Guide maakt gebruik van satellietnavigatie om uw tractor voor u te besturen, zodat u productiever kunt zijn. De automatische besturing volgt nauwkeurig de rijlijnen, waardoor de landbouwgrond maximaal wordt benut, overlaps worden verminderd en tijd, brandstof en geld worden bespaard. En omdat u niet op de besturing hoeft te letten, kunt u langer werken met minder vermoeidheid en minder inspanning tot gevolg.

Voordelen:

Nauwkeurigheid

Met de beste ontvangers en correctiesignalen die beschikbaar zijn, volgt Valtra-Guide rijlijnen voor minder overlapping en overgeslagen stukken en een precieze invoerplaatsing iedere rijlijn met submeter-tot centimeternauwkeurigheid.

Efficiëntie

Valtra-Guide biedt accurate input zelfs in donkere, stoffige of mistige omstandigheden, dag of nacht, omdat de satellietnavigatie uw exacte locatie in het veld weet. Krijg het werk sneller en eenvoudiger gedaan zonder in te leveren op precisie.

Besparingen

Met Valtra-Guide bespaart u tijd, brandstof en geld. De hogere nauwkeurigheid zorgt voor lagere kosten van zaden, kunstmest en pesticiden, wat leidt tot een hoger rendement op uw investering. Download onze whitepaper over slimme landbouw met de voorbeeldberekeningen hoeveel u kunt besparen.

NIEUWSGIERIG?

MEER VIDEO'S HIER

Hoe u kunt profiteren van Valtra slimme landbouw?

Download de whitepaper om voorbeeldberekeningen te zien hoe slimme landbouw bijdraagt aan werkzaamheden van alle vormen en maten.

Isobus

Slimme bediening. Eenvoudige verbinding.

Met Valtra SmartTouch en ISOBUS kunt u met alle ISOBUS-compatibele werktuigen van elke fabrikant werken. Met SmartTouch kunt u sneller en eenvoudiger werktuigen aankoppelen. Bovendien beschikt u over een hoge mate van controle die nodig is voor precisielandbouw. Dit is mogelijk door middel van de ISOBUS standaard (ISO 11783). De SmartTouch armsteun werkt als een ISOBUS-terminal. Wanneer u de opdracht geeft, krijgt uw werktuig het bericht onmiddellijk binnen. ISOBUS maakt compatibele werktuigen ook “Plug and Play”, zodat alle relevante gegevens over de machine onmiddellijk naar de terminal worden geüpload wanneer u het werktuig op uw Valtra-tractor aansluit.

Voordelen:

Er zijn geen extra schermen nodig

Het gebruik van de SmartTouch-terminal als de ISOBUS-terminal houdt in dat u geen duur, apart scherm nodig hebt voor elk afzonderlijk werktuig. Zo wordt tijd en geld bespaard en blijft het overzichtelijk in de cabine. Als de ISOBUS-connector van het werktuig in de achterzijde van de tractor wordt gestoken, wordt bovendien alle informatie naar de SmartTouch-terminal geüpload – geen extra kabels, geen extra beugels en geen extra stress!

Altijd de juiste parameters

Met SmartTouch hebt u volledig de controle over uw ISOBUS-compatibele werktuigen, zodat alle taakparameters correct worden ingesteld conform de precisiekaarten voor elk veld.

AgControl

Automatische precisie. Betere opbrengsten.

Met AgControl worden uw tractor en werktuigen precies en automatisch bestuurd om de optimale zaad-meststofverhoudingen te leveren voor elk deel van het veld. Zo kunt u kosten besparen, opbrengsten verbeteren en uw winst maximaliseren.

Voordelen:

Hoge precisie met minder inspanning

AgControl Section is het beste sectiecontrolesysteem op de markt. Rij- en  boomsecties worden automatisch in- en uitgeschakeld om overlap en openingen te voorkomen. Met AgControl kunt u eenvoudig werk en instellingen voor elk veld plannen, opslaan en oproepen. Bovendien beschikt u met AgControl Section over hoge precisie, zelfs met grote werktuigen en bij slecht zicht. AgControl Section werkt met alle compatibele ISOBUS-werktuigen die voldoen aan de ISO 11783 standaard en die beschikken over ondersteuning van de Section Control functionaliteit.

TaskDoc

MAAKT DRAADLOOS VERBINDING TUSSEN HET KANTOOR VAN UW BOERDERIJ EN UW TRACTOR

Met TaskDoc® is er minder papierwerk. U kunt gewoon beginnen met werken en alle benodigde documentatie wordt automatisch aangemaakt. Wanneer u klaar bent, wordt de documentatie draadloos naar uw farm management system (FMS) gestuurd. Plan kaarten met variabele snelheden in uw kantoor op de boerderij en verstuur deze naar uw tractor voor automatische besturing. TaskDoc® is eenvoudig en intuïtief.

Voordelen:

Veiligheid

TaskDoc legt uw taken automatisch vast en stuurt de informatie draadloos naar uw FMS. Zo zijn uw gegevens altijd veilig en beveiligd.

Bereikbaarheid

Via het FMS op kantoor en SmartTouch in uw tractor hebt u altijd en overal toegang tot uw gegevens. Waar u ook bent, u weet altijd wat u vervolgens moet doen.

Nauwkeurigheid

Geautomatiseerde documentatie houdt in dat uw records voor elk veld altijd nauwkeurig zullen zijn, waardoor u voldoet aan de regelgeving.

Valtra Connect

VOLG UW TRACTOR

Valtra Connect is een telemetrie-oplossing waarmee voortdurend tractoractiviteiten en gps-bewegingen worden vastgelegd. Er kunnen historische en real-time gegevens worden weergegeven op uw mobiele apparaat en u kunt de gegevens altijd en overal bekijken. Met behulp van deze gegevens kunnen u en uw Valtra-servicepartner anticiperen op onderhoudsbehoeften, sneller reageren om kleine problemen op te lossen en extra bezoeken aan uw bevoegde servicecentrum vermijden.

Met Valtra Connect kunt u al uw tractors beheren, kunt u volgen hoe productief loonwerkers zijn, welk werk is uitgevoerd en wat nog moet worden gedaan. U beschikt zo over de informatie die u nodig hebt om te zorgen voor een optimale bezettingsgraad, om kosten van loonwerkers te verminderen en werktijd te verbeteren.

TECHNOLOGISCHE OPLOSSINGEN

Lees meer over onze slimme landbouwoplossingen.

AGCO Technologies

Ga naar AGCO Fuse

Plan een proefrit

Plan een proefrit