share
valtra tractor field

PAS UW SERVICE SUPPORT AAN MET Valtra Care

Valtra Care

extended warranty

UITGEBREIDE GARANTIE

Valtra Care is een manier om uw kosten vast te zetten op het moment van aankoop van uw Valtra-tractor of op het moment dat de normale periode van de fabrieksgarantie verloopt.

Met Valtra Care kunt u de onderhoudskosten van uw investering flexibel en van tevoren regelen, zodat u uw bedrijfskosten beter kunt beheren. Regelmatig onderhoud en een volledige servicegeschiedenis helpen bij het maximaliseren van de verkoopwaarde van uw tractor.

Met Valtra Care kunt u bovendien de levensduurkosten van uw tractor minimaliseren; het kan een uitgebreide fabrieksgarantie van maximaal vijf jaar of 6000 uur omvatten.

Valtra Care pakketten kunnen worden gepersonaliseerd zodat zij voldoen aan uw vereisten voor betalingen en bedrijfstijden.

secure your property

BEVEILIG UW EIGENDOMMEN

Valtra Care is beschikbaar voor alle Valtra-modellen. Het is geldig als de tractor wordt gebruikt voor de doeleinden waarvoor hij is ontworpen. Bovendien worden alle periodieke onderhoudsservices en mogelijke reparaties en vervangingen van de onderdelen uitgevoerd door een bevoegde Valtra-dealer die alleen gebruikmaakt van originele Valtra-onderdelen en het onderhoudsboekje correct invult.