share

NIEUWS EN EVENEMENTEN

LAATSTE NIEUWS

PRIMEUR VALTRA S6 AGRIBEX

U bent van harte uitgenodigd om met eigen ogen ‘The Boss’ van dichtbij te komen aanschouwen.

Natuurlijk vind u op de Valtra stand ook modellen uit de A-, G-, N-, T- en Q-series, allen uitgerust met Unlimited opties.

Lees verder

Tien jaar klantspecifieke tractoren gemaakt in Finland

Een kijkje in de studio van Valtra Unlimited

Dit jaar viert Valtra Unlimited haar tienjarig bestaan als leverancier van klantspecifieke tractoroplossingen voor de landbouw, luchtvaart, bosbouw, gemeentes en andere gespecialiseerde sectoren.

Lees meer

VALTRA G-SERIE BEKROOND MET DE RED DOT DESIGN AWARD 2021

De Valtra G-serie is onderscheiden met de Red Dot Design Award 2021 voor productdesign. Het is de zesde Red Dot-prijs in de geschiedenis van Valtra. De overwinning bevestigt het succes dat Valtra met haar nieuwste vijfde productgeneratie heeft. 

Lees meer

Nieuwe G-serie lanceert de 5e generatie Valtra-tractoren

Gloednieuwe modelserie voor Valtra

28 augustus 2020

De G-serie is de eerste van de 5e generatie Valtra-tractoren en is daarmee een gloednieuwe modelserie die past tussen de populaire A- en N-series. Ook is de G-serie de eerste tractor in de 100-145 pk-klasse die zowel SmartTouch als mogelijkheden voor precisielandbouw biedt. 

Lees meer

Valtra-tractoren klaar voor precisielandbouw en automatische besturing

Wayline-assistent verbetert automatische besturing

28 augustus 2020

De Valtra-tractoren uit de G-, N-, T- en S-series zijn allemaal ontworpen voor precisielandbouw. Valtra biedt nu optioneel een nieuwe Wayline-assistent in combinatie met de Valtra Guide automatische besturing.

Lees meer

Valtra wil de Beste Tractorervaring bieden

Nieuwe strategie en nieuwe look

28 augustus 2020

Valtra heeft een nieuwe visie als het gaat om het bieden van de beste tractorgebruikerservaring in de branche. Die nieuwe visie is meer gebaseerd op de totale gebruikerservaring dan op alleen de tractor. 

Lees meer

IPHONE ACTIE

Heeft u na 15 november 2019 een offerte aangevraagd bij één van onze Valtra dealers en wilt u kans maken op een Iphone 11? Vul dan uw gegevens in! Wij zullen die controleren en als het correct is maakt u kans op een Iphone 11. 

Aanmelden

More news

News archive

SMART TOUR

ON THE ROAD

Valtra SmartTour is een volledige, geheel vernieuwde Valtra ervaring op wielen. Elk jaar gaan wij op pad in Europa en bezoeken wij de meest centrale locaties voor onze klanten en fans. Dit jaar tonen we de allerbeste oplossingen om slimmer te werken - de revolutionaire nieuwe armsteun, de Valtra SmartTouch voor de N-, T- en S-series alsook de complete 4e generatie Valtra-tractors, inclusief onze bekroonde T-serie en de fonkelnieuwe A-serie. Welkom!

EEN EVENEMENT BIJ U IN DE BUURT VINDEN

KOMENDE EVENEMENTEN

EIMA INTERNATIONAL 2018

Bologna, November 7-11, 2018

SIMA, Paris international agribusiness show 2019

Paris, February 24-28, 2018

VALTRA TEAM

ONLINE KLANTMAGAZINE

Het online magazine Valtra Team bevat het laatste nieuws en informatie over nieuwe producten, beoordelingen van klanten en nog veel meer.

Nu beschikbaar!

NU LEZEN

SOCIAL MEDIA

FACEBOOK

Volg ons voor wekelijkse productvideo's, verhalen van klanten, inzichtelijke productinformatie, throwback thursdays en nog veel meer

INSTAGRAM

Volg ons voor exclusieve Valtra-producten en onbeperkte studiofoto's, verhalen van klanten, competitie, livefeeds vanaf evenementen enz!

YouTube

Volg ons op YouTube voor de laatste video's van producten, evenementen enz.