share

CONTACT MET ONS

CONTACTINFORMATIE

CONTACT MET DE FABRIEK

Valtra Inc.
Valmetinkatu 2
FI-44200 SUOLAHTI, Finland
Tel. +358 20 455 01
E-mail voornaam.achternaam@agcocorp.com

MEDIA & PERS

Het public relations-team van Valtra beantwoordt vragen van de pers en de media en organiseert persconferenties en interviews met het Valtra-management.

Valtra-foto's: Asset Bank

Valtra-video's: YouTube.com/ValtraVideos

Mediacontact
Ms. Pamela Engels, Manager, Communications and PR
Tel: +358 2045 501
E-mail contact

UW VALTRA-VERTEGENWOORDIGER

Door naar onze klanten te luisteren en te begrijpen waaraan zij behoefte hebben, stellen wij zeker dat het eindproduct bestaat uit de efficiëntste en beste trekker voor de beoogde gebruiksdoelen. De superioriteit van Valtra-trekkers ligt in het feit dat elke trekker gefabriceerd is volgens de individuele klantenorders zodat aan de specifieke voorkeur en eisen van klanten wordt voldaan. Samen met uw Valtra-dealer kunt u een trekker eenvoudig aanpassen naar eigen behoefte en voorkeur. Voor de Valtra-vertegenwoordiger in uw woongebied kunt u terecht op de pagina 'Dealer Locator'.

Dealer Locator

FEEDBACK

Wij hopen dat u alle nodige informatie op deze site gevonden heeft. Voor verdere vragen kunt u direct contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

CONTACT MET ONS

SOCIALE MEDIA

Voor meer informatie en diverse inhoud over Valtra, nodigen wij u uit om ons te volgen en deel te nemen aan onze gemeenschap via de sociale media.

Facebook

Instagram

YouTube

Twitter