share

SmartTour Meet The BOSS

2024

Meld u aan

VALTRA SMARTTOUR

De Valtra SmartTour is terug! De Valtra Truck komt naar u toe, samen met de A, N, T, Q en G Serie. Uiteraard is the BOSS er ook! Ervaar de nieuwe S Serie van Valtra zelf tijdens de Valtra SmartTour MEET THE BOSS.

Op een uitdagende locatie in een kalkgroeve net onder Maastricht krijgt u de unieke kans kennis te maken met de Valtra tractoren. We nemen voldoende tractoren en werktuigen mee zodat u de tractoren echt kunt ervaren. Rijd met een zware dumper, werk met de voorlader en ervaar het gebruiksgemak van de TwinTrac.

Er is meer…

Nu al overtuigd?

Meld u aan
Valtra truck

De Valtra Truck

In de Valtra Truck nemen we u mee naar Finland! In Suolahti staat de moderne Valtra fabriek en Unlimited Studio, waar uw Valtra met veel aandacht en precisie wordt geproduceerd.  Bekijk de materialen, kleuren en mogelijkheden van de Unlimited Studio. Even ontspannen? De truck heeft een Finse bar!

Digitale showroom

De Digitale showroom

Laat de proefrit op uw inwerken en loop een virtueel rondje door Valtra’s digitale showroom. Bekijk de trekker tot in detail van binnen en van buiten. Kies uw model, en stel uw tractor geheel naar wens samen, ledverlichting, banden, interieur en exterieur. Uw nieuwe tractor staat klaar!

Ook langskomen?

Meld u aan
Workshops valtra smartfarming

Workshops

Gedurende de gehele dag worden er verschillende lezingen en workshops verzorgd. Zo vertellen we u graag meer over de unieke locatie van het evenement, nemen we u graag mee in de wereld van Precision Farming en kan u advies inwinnen over verzekeringen en lease. Onze Valtra Experts staan voor u klaar.

De valtra barn uitzicht

De Horeca barn

Don’t work harder, work Smarter. Valtra rijders, werken slimmer en houden tijd over om te genieten. Kom gezellig een hapje en drankje doen in onze horeca barn en geniet van het geweldige uitzicht!

Voor meer informatie

Meld u nu aan