share
Tractor manufacturer Valtra turns 70 years

70 jaar Valtra-trekkers

Een verhaal dat meerdere generaties omvat

Er komen nieuwe producten aan Ontvang de jubileum editie

Bedankt voor de eerste 70 jaar

In 2021 vieren wij het 70-jarig bestaan van Valtra.

Valtra-trekkers zijn uw werkpaarden sinds 1951. Momenteel kennen ze hun 5e generatie, en wij denken al vooruit. Mijlpalen worden natuurlijk gevierd, maar het werk is nooit klaar.

Wat de toekomst ook brengt, onze machines zijn gebouwd om te werken en om lang mee te gaan.
Ze zijn gebouwd voor u.
De reis is net begonnen.

We hebben dit jaar spannende dingen voor u in petto; beleef het samen met ons!

Neem deel aan de Valtra lancering

De beste tractorervaring is aanstaande! Neem met ons deel aan de lancering van 16 april en maak kennis met de nieuwe Valtra producten die we hebben klaar staan voor je in 2021 en daarna. De reis is pas net begonnen.
Meld je snel aan

Limited redition

Get Valtra T Series T174e–T254 in the exlusive 70 Years Edition

Rood is de kleur van kracht en precisie. En waarom? Omdat rood de originele kleur van Valtra is.

Om Valtra's 70-jarige jubileum extra kracht bij te zetten  komen we met een limited edition Valtra T-serie in een diepe kleur rood. Een toepasselijke kleur voor een reis Valtra al generaties lang maakt.

Er zijn er maar 70 beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent.

Voor elke verkochte Red Edition tractor die we in 2021 verkopen zullen we €500 doneren aan een goed doel.  

Bestel hem nu!

Bestel de Valtra T-serie in de 70 jarige jubileum editie!

Het verhaal tot nu toe

Toen we aan deze reis begonnen, draaide de landbouw op paarden. Landbouwbedrijven groeiden snel, en er was meer vermogen nodig. Er was vraag naar machines. Wij zijn ze gewoon gaan maken.

Zeven decennia lang zijn we stap voor stap vooruit gegaan. Door het verbeteren van de veiligheid, het verhogen van de efficiëntie en de precisie, en door gebruik te maken van technologie. Generatie na generatie, innovatie na innovatie. Alles wat we doen, gebeurt door mensen zoals u. Toegewijd, praktijkgericht, rationeel. Uit het noorden, levend van wat het land te bieden heeft. Mensen die niet praten maar luisteren, en die nooit tijd verspillen aan aannames.

En iets verder

De focus van landbouw verandert. Het gaat niet meer alleen om de productie van voedsel. Het milieu moet worden beschermd. Er komen continu nieuwe voorschriften. Uw machines moeten betrouwbaar zijn en u helpen uw voorsprong te behouden.

Onze focus zal niet verschuiven. We beloven dat wij altijd één stap vóór blijven lopen, zodat u één stap minder hoeft te zetten. Om altijd hard te werken om uw harde werk gemakkelijker te maken. En altijd voor u beschikbaar te zijn tijdens uw eigendom. Op de komende 70 jaar!

Ontvang het laatste Valtra nieuws

Nieuws en evenementen