SMART AND
MORE POWERFUL

SMART AND
MORE POWERFUL

Smart

Nieuwe SmartTouch armsteun

Krachtig

Nieuwe S394 met 405pk

Productief

tijdens een lange werkdag

Het hoogste rendement

Van iedere vierkante centimeter van uw land

Valtra S-serie

DE NIEUWE VALTRA S 394 MET 405 PK

HEBT U DE RENTABILITEIT VAN UW INVESTERING OVERWOGEN? WIJ WEL De Valtra S-serie van de vierde generatie is een tractor met een uitgebalanceerde prestatie waarmee u het meeste uit uw investering haalt - maximale output met minimale kosten. Wij hebben voor u een betrouwbare machine ontworpen die alle diensten kan combineren die u maar wenst. Op deze manier haalt u de meeste winst uit uw investering. De tractoren van de S-serie hebben alles wat u nodig hebt, maar niets dat overbodig is. Elk detail is zorgvuldig uitgewerkt, want rentabiliteit is concurrerende technologie, betrouwbaarheid, bedrijfskosten, ergonomie, diensten en doorverkoopwaarde samen. Dit maakt Valtra de rationele keuze voor investeerders.

De Valtra S-serie. Belangrijkste kenmerken in het kort:

  • De NIEUWE Valtra SmartTouch-armsteun - intuïtiever dan uw smartphone.
  • AGCO Power 84 AWF-motor: De eerste tractormotor die voldoet aan de Stage 4-emissienorm
  • Transmissie AVT: De marktleider die aan uw hoogste eisen tegemoet komt.
  • Ergonomische bediening, ruime cabine en pneumatische cabinevering
  • Valtra-tractoren werken in beide richtingen, en verhogen de productiviteit aanzienlijk (tot 15%).
  • Elke S-serie tractor is uitgerust voor de precisielandbouw. Standaard AutoGuide Ready
  • Valtra kan uw S-serie tractor ook leveren met de AutoGuide automatische besturing en AgCommand telemetrie.
Naar boven

Model PK kW Nm Hydrauliek pompcapaciteit, l /min
S274 300 221 1300 205
S294 325 239 1390 205
S324 350 257 1500 205
S354 380 279 1590 205
S374 400 294 1600 205
S394 405 298 1600 205
Download technische gegevens voor deze modellen

DE NIEUWE VALTRA SmartTouch ARMLEUNING in de S-serie.

DE NIEUWE VALTRA SmartTouch ARMLEUNING in de S-serie.

SmartTouch – Een onverslaanbare touch van Fins DESIGN en techniek. Intuïtiever dan uw smartphone. Met instellingen die makkelijk toegankelijk zijn door enkel twee keer te tappen of vegen.

Lees meer over de Nieuwe New Valtra SmartTouch-armsteun

Deze grote tractor is een investering

Uw terugverdientijd is gebaseerd op bewezen betrouwbaarheid, kracht, ergonomie en productiviteit.

Getest

Getest - onder de zwaarste omstandigheden

60 jaar ervaring
Valtra bouwt al meer dan 60 jaar tractoren. Elke Valtra trekker is geboren vanuit onze ruime ervaring. Uw Valtra S-serie trekker biedt alle mogelijkheden om de winstgevendheid van uw onderneming voor de lange termijn te verbeteren.

Getest onder extreme omstandigheden
Ons strenge testprogramma omvat extreme omstandigheden, van de suikerrietplantages in Brazilië tot de kou en de sneeuw van de winter in Finland.

Premium Care
Regelmatig onderhoud en een ingevuld onderhouds logbook verhogen de productiviteit van uw trekker en verhogen de inruilwaarde, terwijl het de onderhoudskosten drukt. Met Valtra Premium Care kunt u uw onderhoudskosten tot 10.000 bedrijfsuren helemaal optimaliseren.

24- uurs onderdelen service
Valtra's uitgebreide onderdelenservice levert u de onderdelen al de volgende ochtend. Zo houdt u uw trekker productief als het er echt op aan komt zoals tijdens het oogsten of bij het ploegen.

Vermogen

Vermogen - waar je op kunt vertrouwen

AGCO Power 84 AWF motor
Deze motor is een Finse krachtpatser en een wereldprimeur! Dit is de eerste trekker motor die voldoet aan de Tier 4 final, fase 4 emissienorm. Deze technologie staat voor de betrouwbaarheid van de motor, zonder extra exploitatiekosten.

AVT transmissie
De traploze AGCO Continue Variabele Transmissie is marktleider en om een goede reden! Zijn populariteit is gebaseerd op z’n veelzijdigheid en op een laag brandstofverbruik. U kunt kiezen uit twee modi, automatisch of handmatig, om de brandstofefficiëntie, het geleverde werk en het rijcomfort van uw trekker te optimaliseren.

Twin Turbo
De nieuwe Valtra S-serie heeft twee sequentiële turbo's voor een beter koppel bij lagere toerentallen en lagere uitlaattemperaturen. Dit verhoogt de duurzaamheid van de motor en verlaagt de onderhoudskosten.

Brandstofefficiëntie
Het brandstofverbruik van de S-serie trekkers was altijd al laag. De 8.4 AWF AGCO Power motor in de nieuwe S-serie vermindert het brandstofverbruik nog verder, met 5%.

SigmaPower
Wanneer u meer vermogen voor de aftakas of hydraulische toepassingen nodig heeft, verhoogt de elektronica van de motor het vermogen met maar liefst 10% - tot 400 pk bij de grootste S-serie tractoren.

Productief

Productief - gedurende een lange werkdag

Ruime cabine
Dankzij ruime cabine met vier-punts luchtvering, blijft de chauffeur de hele dag fit, alert en productief.

AutoComfort
AutoComfort maakt gebruik van de nieuwste technologie. Sensoren geven informatie door aan het besturingssysteem, die ervoor zorgt dat de cabine is altijd in de juiste positie staat.

Werk het hele jaar door.
De S-serie is ontworpen voor comfortabel werken, het hele jaar door. Daarom zijn verwarming en airconditioning standaard. Zelfs de bestuurdersstoel wordt geventileerd.

Valtra ARM
De gepatenteerde Valtra ARM-armsteun zorgt voor een uitstekende ondersteuning en is gemakkelijk in gebruik. De functies in de armsteun maken het u eenvoudig om de transmissie, de hydrauliek en de rijsnelheid te bedienen.

Het hoogste rendement

Het hoogste rendement - van iedere vierkante centimeter van uw land

TwinTrac
Valtra tractoren die in beide richtingen kunnen werken geven een aanzienlijke verhoging van de productiviteit (tot 15%). Overschakelen naar de terugrijpositie gaat snel en gemakkelijk. Een verstelbare stuurkolom en de pedalen zitten aan de achterzijde in de cabine. Alle andere functies zitten op de Valtra ARM, die met de stoel meedraait.

FUSE open systeem
FUSE is een open elektronisch systeem dat in combinatie met de machines, producten en toepassingen van andere fabrikanten kan worden gebruikt. Hiermee kunt u alle machines en apparatuur op uw bedrijf aansturen, zodat de hele productieketen onderdeel is van hetzelfde systeem. In ons land is dit bekend onder het begrip “isobus”.

AgCommand
Met AGCOMMAND telemetrie kunt u uw trekker en het werk op elk moment controleren. Preventief onderhoud, storingen en prestaties van het werk worden allemaal gerapporteerd en beheerd met AGCOMMAND.

AutoGuide 3000
AutoGuide 3000 is het automatisch stuursysteem van AGCO dat al op duizenden trekkers wordt gebruikt. Dit geavanceerde systeem bespaart tijd, brandstof en materiaal terwijl het verschillende prestaties tussen de chauffeurs elimineert.

Beproefd

Beproefd

Extreme trekkracht
Valtra sponsort tractor pulling in de Pro Stock categorie in Europa. De wedstrijdtractoren zijn gebaseerd op huidige Valtra modellen met veel van dezelfde componenten als de S-serie tractoren.

Valtra's wedstrijdactiviteiten stimuleert onderzoek en ontwikkeling, het geeft waardevolle informatie over de prestaties van de trekker bij extreme belasting en hoe de kracht over te brengen naar de grond in de meest optimale manier. Met andere woorden: de verzamelde gegevens voortkomend uit onze tractor pulling activiteiten helpen ons de productiviteit van uw Valtra te maximaliseren.

Lees meer over Valtra Tractor Pulling

Naar boven