VALTRA
UNLIMITED

VALTRA
UNLIMITED

Valtra Unlimited

Rechtstreeks van de fabriek

Ongelimiteerde mogelijkheden

Neem contact met ons op

Valtra Unlimited

We hebben elke Valtra ontworpen om zelfs in de meest uiteenlopende omstandigheden perfect te kunnen werken en om tegemoet te komen aan de wensen van de klant.

We maken trekkers volgens de individuele klantspecificatie, en elke trekker is vanuit de fabriek perfect afgestemd op de wensen van de koper. Valtra klanten betalen enkel voor de uitvoering die ze zelf willen.

Over de jaren heen hebben we het aantal mogelijkheden tijdens het normale productieproces fors uitgebreid. Het was echter niet mogelijk om elke optie vanuit de fabriek geleverd te krijgen – Tot nu.

Introductie van Valtra Unlimited, een héél nieuwe manier van produceren van individuele trekkers, speciaal voor jou.

Rechtstreeks van de fabriek

Valtra heeft de nieuwe “Unlimited” customising studio in de Valtra fabriek in Suolahti, Finland geopend. In deze werkplaats kunnen opties of uitvoeringen opgebouwd worden die op de productielijn tijdens het normale productieproces niet mogelijk zijn.

Onze Valtra Unlimited monteurs zijn gekwalificeerde experts die worden bijgestaan door de vaardigheden en expertise van de hele fabriek. Dit garandeert om volgens de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit te kunnen produceren. Alle opties en uitvoeringen die gemonteerd worden door de Valtra Unlimited studio, vallen onder de volledige fabrieksgarantie. Ook de onderdelenvoorziening en service lopen via de normale weg.

Valtra Unlimited – al gemonteerd vanuit de fabriek.

Rechtstreeks van de fabriek
Naar boven

Ongelimiteerde mogelijkheden

In de nieuwe Valtra Unlimited customising studio kunnen we jou trekker volledig uitvoeren volgens jouw individuele wensen. Of je nu op zoek bent naar een trekker voor wegwerkzaamheden, een trekker met een speciale bosbouwuitrusting of voor een specifieke toepassing in de landbouw, je kunt vertrouwen op Valtra Unlimited. De opties en uitvoering die mogelijk zijn vanuit de customising studio zijn bijvoorbeeld speciale kleur, extra verlichting, speciale stereosystemen, een alcoholslot en nog veel meer.

Je kunt de omgebouwde trekkers herkennen aan het Valtra Unlimited logo in de motorgril en logo in het stuur.

Naar boven

Neem contact met ons op

Ongeacht hoe moeilijk of uitdagend uw wens mag zijn, aarzel niet contact met ons op te nemen. Uw Valtra dealer zal u van dienst zijn en optreden als contactpersoon in het bestelproces

Neem contact met ons op
Naar boven