De enige trekker fabrikant in Scandinavië

De enige trekker fabrikant in Scandinavië

Scandinavische know-how

Scandinavische know-how

Onze hoog gelegen positie op het noordelijk halfrond heeft Valtra tot de meest betrouwbare en meest innovatieve trekkerfabrikant gemaakt.

Jaren zwaar werk op het veld, op boerderijen, in bossen en een innovatieve R & D hebben Valtra tot een robuuste en wendbare trekker gemaakt. We kennen zowel regen als zonneschijn. We worden op onze thuisbasis in Finland en daarbuiten over de hele wereld geconfronteerd met extreme hitte en-of de koude noordpool. Onze ervaringen maken ons niet alleen betrouwbaar - ze leren ons helemaal aan te passen aan het veranderende gezicht van de landbouw en het loonwerk. Of het nu gaat om zuivel- of bosbouw of suikerriet. Wij pakken de uitdaging aan en ontwikkelen robuuste en betrouwbare oplossingen die aan alle behoeftes voldoen.

Het is onze missie bij Valtra om tractoren te ontwikkelen en mogelijkheden en diensten aan te bieden die uw dagelijks werk gemakkelijker maken. Iedere Valtra wordt gebouwd naar de individuele wensen van de klant en wordt in de eigen fabriek in Suolahti, hartje Finland, vervaardigd. Wij voorzien u van tools en ondersteuning die u vraagt om uw bedrijf optimaal te runnen, zoals u dat wilt.

Net zo bijzonder als uzelf

Het meest bijzondere kenmerk van Valtra tractoren ligt in het feit dat elke trekker is vervaardigd op basis van individuele wensen van klanten om aan zijn specifieke wensen en eisen te voldoen. Samen met uw Valtra dealer kunt u gemakkelijk een tractor op maat samenstellen naar uw eigen individuele behoeften en voorkeuren: à la carte, op maat of uit onze brede optielijst.

Betaal alleen voor wat u echt nodig hebt
Eindeloze opties als transmissie mogelijkheden, hydrauliek, cabine en vele andere kenmerken stellen u in staat de perfecte tractor samen te stellen voor het boerenwerk, in de bosbouw, gemeentelijk werk of loonwerk. U krijgt alle mogelijkheden op uw tractor die u nodig hebt, zonder te hoeven betalen voor de onnodige dingen.

Lees meer over het productieproces

Het vermogen dat u nodig hebt
Het vermogen en de hydrauliekeisen eisen van de werktuigen die u wilt gebruiken zullen u helpen de optimale omvang van uw tractor te bepalen. Valtra biedt tractoren, variërend van 50 tot 400 pk, samen met tal van innovatieve transmissie en hydrauliek alternatieven. Alle Valtra tractoren worden aangedreven door betrouwbare AGCO Power motoren.

Efficiënte transmissies
Met de juiste transmissie is het besturen van een tractor niet alleen zuinig, maar ook eenvoudig en plezierig. Valtra biedt een scala aan opties, waaronder de transmissie HiTech, de HiTech 5, de Versu en de Direct. Door het kiezen van de juiste transmissie die aansluit bij uw wensen of voorkeur, bent u verzekerd van een hoge productiviteit in alle mogelijke situaties.

Een wereld van mogelijkheden en innovatieve functies
Valtra biedt een scala aan functies die speciaal zijn ontworpen voor veiligheid en comfort om de productiviteit te verhogen. Naast unieke Valtra functies, zoals TwinTrac of de HiTrol vloeistofkoppeling, kunt u kiezen uit vele soorten cabinevering en alternatieve stoelen, extra verlichting, hefinrichting, hydrauliek functies, automatische besturing, ISOBUS voorbereiding en nog veel meer.

Specifieke tractoren
In de Valtra fabriek wordt elke Valtra tractor vervaardigd volgens individuele wensen van de klant. De opties die u selecteert, in combinatie met de kleur naar keuze, maken uw tractor geschikt voor u en uw werk. U bent van harte welkom om onze fabriek te bezoeken. U bent van harte welkom om onze fabriek te bezoeken zodat u kunt zien hoe uw eigen tractor gebouwd wordt.

 

Verberg aanvullende informatie

Kwaliteit – iets om trots op te zijn

Door te luisteren naar klanten en te begrijpen wat ze willen, zorgen we ervoor dat het eindproduct de meest efficiënte en beste tractor voor de job is. Wij leveren een kant en klare, een startklare tractor die gegarandeerd meteen ingezet kan worden. Valtra heeft het hoge niveau van de productie mogelijk gemaakt, door een in-house kwaliteitscontrole op alle onderdelen door te voeren. Bovendien wordt elk eindproduct grondig getest. Zo’n test duurt tussen 30 minuten en 3 uur, afhankelijk van de serie.

Eventuele afwijkingen die worden vastgesteld tijdens het productieproces, worden onmiddellijk gemeld aan kwaliteitscontrole of de technologie afdeling, afhankelijk van de situatie. Ernstige afwijkingen worden direct gemeld aan de betrokken afdeling en de toezichthouders. Indien nodig worden eerder gebouwde tractoren van dezelfde serie terug gehaald en gecontroleerd.