Over Valtra

Over Valtra

Feiten en cijfers

Lees meer over Valtra, onze geschiedenis, onze normen en over hoe we werken.

Persinformatie

Zoekt u een persvoorlichter of het laatste persbericht?

Werken bij Valtra

Zoek je een nieuwe uitdaging met nieuwe kansen in landbouwmachine-industrie?

Valtra als sponsor

Bent u geïnteresseerd in lange termijn samenwerking met een innovatieve speler in de agri-industrie?

Betrouwbaar werkende machines

Valtra Inc. ontwikkelt, produceert, distribueert en verleent service aan Valtra tractoren.

Valtra-tractoren staan ​​bekend om hun betrouwbaarheid, veelzijdigheid, duurzaamheid en om hun Scandinavische roots . Elke tractor is speciaal samengesteld naar de individuele wensen van de klant en is ontworpen om de zwaarste krachtmetingen te weerstaan. Zij leveren de beste prestaties onder de zwaarste werkomstandigheden.

Waar komt u ons allemaal tegen

Valtra is een toonaangevende fabrikant en verleent zelf de service in de Scandinavische landen. Zij geniet vooral een groeiende reputatie in Zuid-Amerika. Valtra machines worden verkocht in meer dan 75 landen. De dealer bij u in de buurt kunt u vinden op de dealernetwerk pagina.

Bij Valtra werken meer dan 2300 mensen die zich over de hele wereld bezig houden met een breed scala aan activiteiten zoals engineering, productie en service. Ieder jaar produceren wij 18.000 klant-specifieke tractoren in onze moderne fabrieken in Finland en Brazilië.

Meer over de Valtra fabrieken

Suolahti, Finland

De Valtra fabriek staat in Suolahti. De stad ligt centraal in het zuiden van Finland. 

Op het fabriekscomplex in Suholati bevinden zich de assemblageafdeling, de transmissiefabriek, het ontwikkelingscentrum, de onderdelen en after-sales afdeling, het Atrium bezoekerscentrum als ook de administratieve afdeling van Valtra.

Valtra Oy Ab
Valmetinkatu 2
44200 SUOLAHTI
Tel +358 (0) 20 45 501
E-Mail: evaltra@valtra.com

Routebeschrijving (Google Maps)

 

 

 

 

Mogi das Cruzes, Brazilië

De Valtra fabriek in Brazilië staat in Mogi das Cruzes in de staat São Paulo . Het fabriekscomplex bestaat uit een assemblageafdeling, transmissiefabriek en een componenten-centrum, dat ook de assemblage verzorgt van AGCO Power motoren die gemonteerd worden in Valtra tractoren.

Valtra do Brasil S.A.
Rua Capitão Francisco Almeida 695
Mogi das Cruzes - SP, Brazilië
+55 11 4722-2350

Routebeschrijving (Google Maps)

Verberg aanvullende informatie

Hoe doen we dat.

Bij Valtra ontwikkelen, vervaardigen en vermarkten we superieure kwaliteitsmachines. Wij bieden een toegevoegde waarde aan activiteiten van onze klanten door op maat gemaakte diensten en oplossingen. Ons uitgangspunt is de continue verbetering van onze producten en activiteiten. Daarbij leggen we een grote nadruk op de zorg voor het milieu. We respecteren de gezonde werkomstandigheden en optimale veiligheid voor onze medewerkers en ook natuurlijk voor onze klanten.

Onze normen en waarden en manier van werken.

Onze principes

Onze principes zijn de basis van Valtra. Zij vormen de basis voor onze beslissingen en zij bepalen onze relatie met klanten, leveranciers, distributeurs, met ons moederbedrijf, onze collega’s, met elkaar. Onze vijf kernwaarden zijn samenwerking, openheid, betrouwbaarheid, eigen initiatief en respect.

Samenwerken als team
Onze organisatie is gebaseerd op teamwork. De beste resultaten worden bereikt als de verantwoordelijkheid en de “eer” van het leveren van kwaliteit aan deskundige mensen wordt toevertrouwd. Vakmensen die samen met hun collega’s met de neuzen in dezelfde richting werken naar gemeenschappelijke doelen.

Openheid
Goed teamwork is alleen mogelijk in een open en creatieve sfeer . Openheid betekent dat we optimaal gebruik maken van informatie, ook onaangename informatie, zonder vertraging. Openheid stimuleert constructieve evaluatie tussen teamleden en helpt ons continu te verbeteren.

Betrouwbaarheid
Betrouwbaarheid betekent voor ons ook eerlijkheid en loyaliteit. We maken alleen beloften die we kunnen waarmaken en we doen wat we beloven. Zo dragen we er zorg voor dat onze producten duurzaam zijn en van hoge kwaliteit. Onze service is snel en betrouwbaar.

Eigen initiatief
Teamleden van Valtra zijn individuen, die de bevoegdheid hebben om zelfstandig te werken. We moedigen aan tot creativiteit, tot innovatie en tot het nemen van initiatief.

Respect
Bij Valtra hebben we respect voor elkaar en gaan we met collega’s om zoals we zelf behandeld willen worden. We respecteren normen en waarden van verschillende culturen.

Bescherming van ons milieu

We zijn trouw aan de Scandinavische traditie. Valtra legt grote nadruk op de bescherming van het milieu en onze natuurlijke leefomgeving. Bij de ontwikkeling van nieuwe producteigenschappen en productiefaciliteiten zijn we steeds pro-actief bezig met het zoeken naar milieuvriendelijke alternatieven.

Voorbeelden van milieubeschermende maatregelen van Valtra

  • Het ISO 14001- milieucertificaat werd al in 2000 toegekend aan Valtra. Milieuvoorschriften hebben geen belasting gevormd voor Valtra. In tegendeel, we zijn blij dat we hebben kunnen meewerken om hieraan te voldoen.
  • Wij maken aanzienlijke investeringen om onze milieuvriendelijkheid te verbeteren. Recente investeringen omvatten o.a.: de groene warmte-energie, geproduceerd uit het verbranden van afvalhout en een luchtreinigingseenheid die oplosmiddelgassen uit de spuitcabine verbrandt. 
  • Wij leggen sterk de nadruk op behoud van de natuurlijke hulpbronnen door het verminderen van afval en door recycling. Fabrieksafval wordt gesorteerd in 26 verschillende groepen en er zijn succesvolle initiatieven om de “papieren administratie” te verminderen en b.v. door geen gebruik meer te maken van wegwerp servies. 

Hoe Valtra maatregelen het milieu beschermen
Efficiënte en economische activiteiten zijn ook vaak milieuvriendelijk. Valtra's innovaties en unieke productkenmerken helpen onze klanten efficiënt te werken en ook nog op een milieuvriendelijke manier. Hier een paar voorbeelden:

  • EcoPower motoren , EcoSpeed transmissies en lichtgewicht constructies verhogen de efficiëntie van onze trekkers. 
  • De mogelijkheid van het gebruik van biodiesel en lage stationaire motor toerentallen helpen mee aan het sparen van onze natuurlijke energiebronnen. 
  • Automatische besturing beperkt overlappen of voorkomt onbewerkte stukken, die op zijn beurt de draaiuren in het algemeen verminderen. 
  • Met het Twintrac terugrijsysteem kan de trekker op meer manieren gebruikt worden. Door universeel gebruik van de trekker hoeft u geen speciaal ontwikkelde overtollige dure machines te aan te schaffen.

Valtra is de enige Scandinavische trekkerfabrikant

Lees meer over hoe we werken en over Valtra technologie.

 

Verberg aanvullende informatie

Onze geschiedenis

Valtra vervaardigt sinds 1951 tractoren, maar de wortels van het bedrijf gaat terug tot de 19e eeuw . De huidige Valtra tractoren zijn de samensmelting van twee tradities: het Finse Valmet en het Zweedse Volvo BM, zelf een uitloper van de Eskilstuna Mekaniska Werkstad opgericht door Theofron Munktell in 1832.

Vanaf het eerste begin, heeft Valmet enorme veranderingen en ontwikkelingen doorgemaakt. Niet alleen is zijn naam veranderd van Valmet en ValtraValmet tot Valtra, maar ook innovatie van producten en diensten is aan sterke vernieuwingen onderhevig.

Ontdek meer over onze geschiedenis op http://history.valtra.com.

Pers & Media

Valtra's PR team beantwoordt vragen van pers en media, organiseert persconferenties en faciliteert gesprekken met het Valtra management.

Valtra foto's: Asset Bank

Valtra films: YouTube.com/ValtraVideos

Social Media: Facebook (ValtraGlobal) en Valtra's Community site (MyValtra.com).

Media contact
Ms. Pamela Engels, Manager, Communications and PR
Tel: +358 2045 501
E-mail contact

Recente perberichten

More News & Press releses »
Naar boven

Werken bij Valtra

Werken bij Valtra

Moderne tractoren zijn state-of-the-art machines, die een breed scala aan deskundigen nodig hebben om deze te ontwerpen en te vervaardigen. Valtra biedt carrière mogelijkheden in de klantenservice, verkoop, marketing en administratie. 

 

Bekijk de vacatures en reageer.

   

Naar boven

Valtra Oy Ab als sponsor

Valtra Oy Ab als sponsor

Wilt u zaken doen met Valtra?
 
We bieden uitstekende samenwerkingsmogelijkheden als:

• U actief bent op het gebied van sport, cultuur of milieu
• U grootschalig en lokaal opereert
• Valtra klanten en -belangenorganisaties geïnteresseerd zijn in uw bedrijfsvoering
• U samenwerking zoekt voor de lange termijn

 

Lees meer

Naar boven

Valtra is een internationaal merk van de AGCO Corporation

Het AGCO hoofdkantoor is gevestigd in Duluth , GA, USA. Zij is een wereldwijde leider die zich richt op ontwerp, productie en distributie van landbouwmachines. AGCO biedt een volledige lijn aan landbouwmachines onder verschillende merknamen. Haar producten worden gedistribueerd via 3.900 dealers en distributeurs in meer dan 140 landen wereldwijd. Het brede scala aan techniek en de hoge kwaliteit van het ontwerp van haar producten, in combinatie met zijn sterke klantgerichtheid hebben voor veel professionals over de hele wereld geleid tot de voorkeur voor AGCO. www.agcocorp.com

Valtra is een internationaal merk van de AGCO Corporation