Onderhoud

Valtra-tractoren staan ​​bekend om hun betrouwbaarheid en zuinigheid ook als het gaat om onderhoud en service.

De trekkers zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig en goed toegankelijk zijn voor onderhoud en service. Dat leidt tot lage onderhoudskosten van uw trekker. Het onderhoud is niet langer tijdrovend en uw werktijd wordt minder onderbroken.

Professionele onderhoudsdienst

Het Valtra Trainings Centrum in de Suolahti fabriek in Finland is verantwoordelijk voor de opleiding van ons internationale service- en onderdelen personeel. Een gecentraliseerde opleiding zorgt voor een hoge kwaliteit en consistente service, evenals een snelle doorstroming van informatie van onze klanten naar de hele Valtra organisatie.

Wij bevelen de goed opgeleide, professionele Valtra-dealer bij u aan, die over de juiste gereedschappen en apparatuur beschikt om snel en doeltreffend een eventuele storing aan uw trekker te tackelen. Onze getrainde professionals dragen zorg voor het onderhoud van uw trekker, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werk.

Valtra Premium Care

Mat Valtra Premium Care kunt u flexibel anticiperen op de onderhoudskosten van uw investering, zodat u uw productiekosten beter kunt beheren. Regelmatig onderhoud en het bijgehouden service logboek helpen u de inruilwaarde van uw trekker te maximaliseren. Met Valtra Premium Care kunt u tevens de onderhoudskosten van uw trekker te minimaliseren.

Regelmatig onderhoud betaald zich terug

Regelmatig en grondig onderhoud verzekert de betrouwbare werking van uw Valtra-tractor. Onderhoudskosten zijn klein in vergelijking met de reparatie kosten als gevolg van gebrek aan onderhoud. De belangrijkste maatregelen zijn die welke u zelf kunt uitvoeren, met inbegrip van smering en verschillende controles en aanpassingen.

Gedetailleerde service en onderhoudsinstructies kunt u vinden in de handleiding van uw Valtra of op de pagina Mijn Valtra van de website.