Betaalbare trekker financieringsmogelijkheden

Betaalbare trekker financieringsmogelijkheden

AGCO Finance

AGCO Finance

AGCO Finance biedt een uitgebreide keuze aan financiële mogelijkheden, speciaal afgestemd op de agrarische wereld. De regelingen bieden een scala aan faciliteiten waaronder leasing, huurkoop, huurcontracten en leningen.

In de huidige markt zijn financiering en leasingmogelijkheden evenzeer een deel van de aankoopbeslissing als de mechanische functies en voordelen van de tractor zelf. Onze Finance programma's helpen u apparatuur aan te schaffen die het vermogen, de efficiëntie en technologie hebben om een ​​winstgevend bedrijf te runnen met een betalingsregeling die bij u past. Met deze mogelijkheid komt 's werelds beste landbouw apparatuur binnen handbereik. 

Uw voordeel:

  • Flexibele betalingscondities
  • Snel & eenvoudige kredietverstrekking
  • Programma's op maat om aan te sluiten bij uw cash flow eisen
  • Financiering op één adres: bij uw lokale Valtra dealer
  • Deskundig advies en professionele service

Financial lease

AGCO Finance koopt de machine van de dealer en ‘verhuurt’ deze vervolgens aan u, de gebruiker. De lease (huur-) overeenkomst omvat enerzijds periodieke betalingen van huur (in principe gelijk aan rente en aflossing zoals bij huurkoop), aangevuld met een extra jaarlijkse betaling voor gebruik van de machine. AGCO Finance blijft gedurende de gehele overeenkomst eigenaar van de machine.

Meer informatie

Hoe zit het met de BTW?
De BTW wordt bij elke betalingstermijn berekend, zodat deze niet ineens vooruitbetaald hoeft te worden. AGCO Finance is verantwoordelijk voor de afdracht van de BTW en verstrekt geldige BTW-facturen, waarmee u de betaalde BTW op de lease termijnbedragen terug kunt vorderen.

Kunnen de termijnbedragen wijzigen?
Alle AGCO Financial lease overeenkomsten zijn op een vast rentepercentage gebaseerd, waardoor de maandelijkse termijnbedragen normaalgesproken niet veranderen gedurende de afgesproken lease periode.

Kunnen de betalingstermijnen worden afgestemd op mijn geldstroom?
Natuurlijk! Net als bij de mogelijkheid van huurkoop is AGCO Finance graag bereid om met u de mogelijkheden van terugbetalen te bespreken die het beste passen bij uw inkomen.

Verberg aanvullende informatie

Huurkoop

Dit is de meest gebruikelijke manier om machines te financieren. U beslist welke machine u koopt, onderhandelt met de dealer over de aankoop en tekent vervolgens een huurkoopovereenkomst om het aankoopbedrag inclusief rente terug te betalen aan AGCO Finance. De factuur van de dealer wordt direct door AGCO Finance betaald en na betaling van de laatste betalingstermijn wordt de machine uw eigendom.

Meer informatie
Hoe zit het met de BTW?
Normaalgesproken wordt de BTW betaald aan AGCO Finance zodra de overeenkomst ingaat. Als er inruil bij de verkooptransactie betrokken is, dan wordt alleen BTW berekend over het toe te betalen bedrag. In geval van terugbetaling wordt geen BTW verrekend.

Wie profiteert van de belastingvoordelen?
De teruggave van de BTW wordt op dezelfde manier verrekend alsof u de machine bij aankoop direct had betaald. Bij huurkoop is er geen belastingvoordeel voor AGCO Finance.

Kunnen de termijnbedragen wijzigen?
Meestal wordt het rentepercentage vastgesteld aan het begin van de overeenkomst.

Kunnen de betalingstermijnen worden afgestemd op mijn geldstroom?
Natuurlijk! Het kan belangrijk zijn om de betalingstermijnen af te stemmen op de meest gunstigste periode van het jaar, en AGCO Finance is graag bereid om met u de mogelijkheden van terugbetalen te bespreken die het beste passen bij uw inkomen.

Verberg aanvullende informatie

Huren op contract

U betaalt alleen een huurbedrag aan AGCO Finance voor gebruik van de machine gedurende een contractueel vastgestelde periode. Uw dealer kan daarnaast nog een aanvullend contract aanbieden voor regulier onderhoud van de machine gedurende deze huurperiode.

Meer informatie

Wat gebeurt er aan het einde van de huurperiode?
Na afloop van de afgesproken huurperiode wordt de machine normaalgesproken terug gebracht naar de leverancier, waarmee verdere verplichtingen vervallen. Op dat moment kunt u overleggen of u de huurperiode wilt verlengen, of de machine zou willen aankopen, of dat u een andere machine zou willen huren. Aan u de keus!

Is dit een duurdere optie?
De termijnbedragen voor huren zijn lager dan bij kopen via een huurkoopovereenkomst of bij financial lease, omdat aan het einde van de contractueel vastgelegde huurperiode (meestal 2 - 5 jaar) de restwaarde van de machine ten goede komt aan AGCO Finance. Deze restwaarde is vanaf het begin verrekend met de nieuwwaarde, waardoor de termijnbedragen lager zijn.

Wat zijn de voordelen?
Dankzij de lagere termijnbedragen en regelmatig onderhoud kunt u eenvoudiger en met zekerheid de kosten voor het gebruik van de machine inschatten. Naast deze kosten voor huur van de machine en onderhoud via de dealer betaalt u alleen nog voor brandstof, andere dagelijkse kosten, verzekeringen en arbeid.

Hoe zit het met de BTW?
De BTW wordt bij elke betalingstermijn berekend, zodat deze niet ineens vooruitbetaald hoeft te worden. AGCO Finance is verantwoordelijk voor de afdracht van de BTW en verstrekt geldige BTW-facturen, waarmee u de betaalde BTW op de huurtermijnbedragen terug kunt vorderen.

Kunnen de termijnbedragen wijzigen?
Alle AGCO Finance huurovereenkomsten zijn op een vast rentepercentage gebaseerd, waardoor de maandelijkse termijnbedragen normaal gesproken niet veranderen gedurende de afgesproken huurperiode.

Verberg aanvullende informatie

Op zoek naar verdere informatie?

De situatie op gebied van financiën, belasting en de behoefte aan machines is per individuele klant verschillend. Ontdek hoe u uw geld voor u kunt laten werken, en probeer in overleg met uw regionale Valtra dealer de juiste machines en financieringsmogelijkheden te vinden die het beste passen bij uw bedrijf en financiële situatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw regionale Valtra dealer.