SLIM FORMAAT.
PERFECTE PRESTATIES.

SLIM FORMAAT.
PERFECTE PRESTATIES.

Uiterlijk en gevoel

Berekenen en bouwen

Modellen overzicht

BETROUWBAARHEID, JAAR NA JAAR

Wij weten dat als we een goed resultaat willen, we het werk zelf moeten doen. Daarom maken we de belangrijke componenten in eigen huis. We hebben het intelligente chassis, de robuuste transmissie en de ruime cabine zelf ontworpen en gefabriceerd. AGCO Power, de ’Sisu’, is al meer dan 60 jaar de Valtra-motor. Deze motor is de standaard voor betrouwbaarheid.
Ruimte en bediening

KWALITEIT DIE U KUNT ZIEN MAAR NIET KUNT HOREN

De unieke convexe vorm van de cabine geeft u meer ruimte waar u die nodig hebt: op schouder- en ellebooghoogte. De ramen zorgen voor bijna 7 m² zicht. De cabine is smal aan de voorkant om ruimte te bieden aan de uitlaatpijp en de hoge luchtinlaat. Achteruitrijden is geen probleem met TwinTrac, een 180° draaibare stoel en voldoende beenruimte achter. Zoals bij alle Valtra-tractoren is de cabine van de N-serie een stille werkplek. Dankzij de solide, goed passende deuren (een of twee), uitstekende isolatie en minder gaten voor kabels is het geluidsniveau in de cabine ongeveer 70 dB. Zelfs in ruwe werkomstandigheden is er geen extra lawaai in de cabine.

Onverslaanbare keuzevrijheid

De Valtra N-serie biedt meer keuze dan wie dan ook. Dankzij onze ervaren verkoopmedewerkers kan uw werkpaard exact op uw behoeften worden afgestemd. Valtra biedt zes vermogens en vijf transmissie-/hydraulicacombinaties: Hitech, HiTech met HiTrol, Active, Versu en Direct. De HiTech- en Active-modellen uit de Valtra N-serie kunnen worden voorzien van een standaard-gebruiksoppervlak of van de praktische en gemakkelijke Valtra ARM.

DE NIEUWE VALTRA SmartTouch ARMLEUNING in de N-serie.

DE NIEUWE VALTRA SmartTouch ARMLEUNING in de N-serie.

SmartTouch – Een onverslaanbare touch van Fins DESIGN en techniek. Intuïtiever dan uw smartphone. Met instellingen die makkelijk toegankelijk zijn door enkel twee keer te tappen of vegen.

Lees meer over de Nieuwe New Valtra SmartTouch-armsteun

Naar boven

SPECIALISEER IN ALLES. BESPAAR OP NIETS.

Op het land zijn geen twee dagen hetzelfde. Daarom munt de N-serie uit bij alle denkbare taken, van gemengd bedrijf tot gemeentewerken, van melkveebedrijf tot loonwerk.
Naar boven

Berekening van exploitatiekosten

Dankzij de motoreigenschappen van de N-serie, robuuste en veelzijdige transmissies, lage onderhoudskosten en allerlei slimme tractorfuncties, zijn de totale exploitatiekosten van een Valtra laag. Gebruik deze berekening om te zien hoeveel u kunt besparen.
vs.
???
???
???
???


%

%

%

%

%

%
Naar boven

ONVERSLAANBARE KEUZEVRIJHEID

Bouw uw eigen N met onze interactieve configurator.

Krap budget? Liever wat luxueuzer? Selecteer het specificatieniveau dat bij u past met Valtra Redline, à la carte en Valtra Unlimited.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Model

 Max. vermogen (ISO 14396)

Modeltype
pk kW Nm Active Versu Direct  HiTech
N104 115 85 510   x
N114e 125 92 540   x
N124 135 99 580   x
N134 145 107 620 x x  x x
N154e 165 121 660 x x  x x
N174 201 148 800 x x  x x

 

Meer specificaties laden >